De voordelen van het gebruik van elektrische pompwagens

Ben je op zoek naar ondersteuning van machines bij je bedrijfsvoering. Met elektrische pompwagens doe je een investering waar je blij van wordt. Deze krachtpatsers maken moeiteloos je bedrijfsproces efficiënter en kunnen een hoop zwaar werk overnemen van je medewerkers. Wil je weten wat de voordelen zijn van het gebruik van de elektrische modellen en wat ze voor jou en je medewerkers kunnen betekenen? Dat komt goed uit, we hebben alle voordelen voor je op een rijtje gezet in dit artikel. Dus wil je hier meer van weten? Lees dan snel verder.

Snel je magazijn ingeruimd en uitgeruimd

Met elektrische pompwagens heb je veel sneller je magazijn ingeruimd en waar nodig weer ingeruimd. Als je dagelijks grote vrachten te verwerken krijgt in je bedrijfspand dan is het bijna niet te doen om dat alleen met menskracht te regelen. Een pompwagen kan dan een welkome oplossing zijn. Ze maken je bedrijfsprocessen een stuk efficiënter en helpen je medewerkers om sneller en met minder inspanning hun werk te doen. Zeker als je op hoogte moet werken zijn deze wagens onmisbaar. Als je vaak moet laden en lossen helpt een pompwagen om snel alles wat er binnenkomt op te ruimen en alles wat eruit moet in te laden.

Duurzaam werken

Met elektrische pompwagens maak je een duurzame keuze die ook nog eens behoorlijk op de kosten bespaart. Je hebt geen vervuilende brandstof meer nodig en hoeft nooit meer de wagens af te vullen en daarvoor het werk te onderbreken. Het is gezonder en efficiënter. Elektrische modellen staan altijd klaar en kunnen snel geladen worden. Het is een stuk beter voor het milieu om de keuze voor elektrisch te maken. Daarmee draag je bij aan het herstel van de wereld en een toekomst voor de kinderen van morgen. Zo kun je voor de dag komen bij je klanten en aandeelhouders.

Snel laden met de flexibele li-ion-batterij

Als je kiest voor elektrische pompwagens met een flexibele li-ion-batterij dan kun je ook nog supersnel laden als dat nodig is. Je kunt zelf bepalen hoe snel je wilt laden door een lichtere of zwaardere batterij te kiezen. Dat is handig, want hoe lichter de batterij, des te lager de aanschafprijs. Je betaalt dus nooit te veel. Als je de wagen af en toe gebruikt is een lichte batterij meer dan voldoende. Maakt de pompwagen regelmatig overuren, dan is het aan te raden om te kiezen voor een zwaardere variant. De zware modellen laden heel snel op en kunnen zo weer aan de arbeid.

Help je werknemers gezond blijven

Met elektrische pompwagens zorg je voor een stuk minder vervuiling in je magazijn. Geen vervuilende brandstof bij de grote modellen waar je medewerkers last van hebben. Daarbij helpt een pompwagen je medewerkers om hun werk lichamelijk een stuk minder zwaar te maken. Dat voorkomt blessures en brengt het ziekteverzuim naar beneden. Met deze elektrische hulpmiddelen maak je het werk makkelijker en veiliger. Medewerkers kunnen langer werken en hoeven geen moeilijke manoeuvres meer uit te halen.

Ook voor een elektrische stapelaar ben je bij ons aan het juiste adres!

Comments are closed

Latest Comments

Geen reacties om te tonen.